hiihtovoiteet.fi Suksien luistovoiteisiin erikoistunut verkkokauppa
Suomi
 
 
Tuotehaku
Maksutavat
maksupainikeet

Toimitusehdot

Toimituskulut

 • Toimitamme tuotteemme pääasiassa Matkahuollon välityksellä
 • Toimituskulut määräytyvät tilauksen painon mukaan:
  - Alle 2 kg tilaukset 6 € / tilaus
  - 2 - 5 kg tilaukset 10 € / tilaus

Toimitusaika

 • Mikäli tuote on varastossamme, on arvioitu toimitusaika kahdesta viiteen (2-5) työpäivää.
 • Mikäli kuluttaja ostaa tuotteita, joille Svanville Oy on ilmoittanut eri toimitusajat, toimitetaan tilaus pisimmän ilmoitetun toimitusajan mukaisesti.
 • Svanville Oy toimittaa tuotteita vain Suomessa. Kaikki toimitukset tapahtuvat Matkahuollon Lähellä-pakettina  lähimpään toimituspisteeseen.

Palautukset

 • Kuluttajalla on oikeus palauttaa käyttämättömät tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen / tuotteiden vastaanottamisesta, vastaanottamispäivä poislukien. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla olennaisesti samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa.
 • Kuluttajan toivotaan tekevän palautusilmoitus sähköpostitse osoitteeseen info@hiihtovoiteet.fi tuotteen palauttamista. Kuluttaja voi palauttaa tuotteen/tuotteet ilman kuluja käyttämällä postin asiakaspalautuslomaketta. Palautus lähetetään osoitteeseen:

  Svanville Oy
  Mustjärventie 27
  54300 Lappeenranta

Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

 • Toisinaan voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta kuljetuksen yhteydessä paketit voivat vaurioitua. Siksi on hyvä jo pakettia noudettaessa tarkistaa sen kunto virkailijan läsnäollessa. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee konttorissa heti asiata vahinkokilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Svanville Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oy.

Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.

Suomen Verkkomaksut Oy, y-tunnus: 2122839-7
Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Laskulla

Maksuaika on 10 päivää. Mikäli maksat koko kauppahinnan edellä mainitunajan kuluessa, ei tilisopimusta synny. Maksumuistutuksesta veloitetaan voimassa olevan lainsäädännön mukainen muistutusmaksu, alkaen 5 € sekä kulloinkin voimassa olevan korkolain mukainen viivästyskorko (viitekorko lisättynä 7% lisäkorolla). Luottotiedot tarkistetaan ennen luoton myöntämistä ja toimitus suoritetaan ainoastaan luotonottajan väestörekisteriin ilmoitettuun osoitteeseen. Laskua vastaan maksettaessa, perimme lisämaksun, joka on on 5 € + 3% tilauksen tuotteiden arvosta sis. alv.

Osamaksulla

Yleistä

Yhteistyössä Kreditorin kanssa voimme tarjota sinulle mahdollisuuden jakaa maksusi osiin. Tarjoamme sinulle
useita maksuvaihtoehtoja, joista voit itse valita sopivimman. Jäljellä olevan velan voit tietenkin maksaa missä vaiheessa osamaksua tahansa. Ostoksia on mahdollista tehdä useampia samanaikaisesti. Kreditor laatii ostoksista laskun kuukausittain.

Yksinkertaista ja joustavaa

Teet osamaksuhakemuksen kassalla ostosi yhteydessä. Kassalla valitset maksuvaihtoehdoksi osamaksun sekä halutun osamaksutyypin. 

Lue lisää yleisistä tiliehdoista osoitteessa: http://kreditor.se/_fi/_osamaksulla/osamaksulla_tiliehdot.pdf

Osamaksuvaihtoehdot

(Esimerkki - voivat vaihdella)

Laina-aika
  Korko  
Aloitusmaksu
Laskutusmaksu
3kk
0%
9,90€
3,95€
6kk
0%19,00€
3,95€
12kk
0%29,00€
3,95€
24kk
9,95%29,00€3,95€
36kk9,95%
29,00€3,95€

1 000 euron 12 kk:n osamaksun yhteydessä todellinen vuosikorko on 14.73%. Hakemuksellesi tehdään luottotarkistus, mikä tarkoittaa sitä, ttä Kreditor käy läpi luottotietosi. Jos sinulla on kysyttävää tai epäselvyyksiä, voit soittaa Kreditorille numeroon 09-425 997 70 arkipäivisin klo 09.00 - 18.00. Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse osoitteeseen info@kreditor.fi